Skip to content

Szolgáltatások

A sikeres szarvasgomba ültetvény záloga a megfelelő terület kiválasztása, minőségi csemeték ültetése és a termesztéstechnológia elemeinek betartása.

Munkatársunk az első lépésektől segítséget nyújt a terület alkalmasságának vizsgálatában, melynek első lépése a helyszínbejárás és talajmintavétel. A szedett talajminták akkreditált laboratóriumban kerülnek elemzésre.

Ezután a személyes konzultáció során a leendő ültetvénytulajdonos információt kap a termesztés lehetőségéről az általa kiválasztott területen.

Szolgáltatások
Szolgáltatások

Kollégáink telepítési tervet is készítenek, illetve igény szerint rendelkezésre állnak az ültetvénytelepítés során is. Kiváló minőségű csemetéinket akár külön rendelésre, kiválasztott fafajjal és a régiónak megfelelő szarvasgombával is mikorrhizálni tudjuk a vevő kérésére, így az tökéletesen alkalmazkodik majd a területre jellemző ökológiai viszonyokhoz.

A szarvasgomba-ültetvény szakmai felügyeletét is ránk bízhatja, a gomba sikerességét jelző mikorrhizavizsgálatokhoz kérje munkatárunk segítségét.

Ha termőre fordul az ültetvénye és nem akar bajlódni a szürettel, kollégánk képzett kutyával rendelkező professzionális gombászt is ajánl Önnek.

További információ: info@szarvasgombatermeszto.hu

Szolgáltatások